Tecnologia

 

Vols veure el nostre procès de fabricació?

Clica aquí

 

piscines-tecnologia-titol.jpg

El perímetre de la major part de les piscines PRAT POLIESTER té un disseny característic en forma de “S” quadrada horitzontal (2.1). Aquesta forma accentúa el valor estètic de la piscina i incorpora un reforç en acer per rigiditzar-ne tota la part superior. Només la gamma Eco (2.2) i el model Àfrica de la gamma Ronyó (2.3) tenen un disseny especial. La majoria de les nostres piscines disposen d'un petit escaló que volta tota la piscina (2.4). Aquest escaló, a part de la seva funció intrínseca, augmenta la rigidesa de les parets de la piscina. Els models sense aquest escaló disposen d'un reforç longitudinal que realitza la mateixa funció. Els escalons de totes les nostres piscines disposen d'un relleu antilliscant (2.5). Aquest relleu queda integrat en cada escaló i a més, té un disseny molt atractiu.

L'estructura de les piscinesPRAT POLIESTER està tècnicament estudiada per obtenir una gran solidesa. Això s'aconsegueix mitjançant la col·locació de reforços de polièster que actuen compensant el pes i la pressió de l'aigua. Les seves millors qualitats són la duresa, l'estanqueïtat, la seguretat i la invariabilitat davant les inclemències del temps

Aplicació

aplicacio-tecnologia-3.png

L'aplicació de les diferents capes de material és controlada en tot moment durant el procés de fabricació:

1.Gel-coat ISO-NPG

2.Laminat de fibra i resina d'alta resistència química

3.Capes estructurals de la piscina

4.Capes estructurals de la piscina

5.Capes estructurals de la piscina

6.Reforços de polièster

7.Estratificació dels reforços i protecció exterior

 

Les matèries primeres

Les matèries primes utilitzades són seleccionades a partir d'exigents proves de resistència i durabilitat realitzades per PRAT POLIESTER en les seves propies instal·lacions.
Així mateix es realitza un exhaustiu control de la producció, amb una mà d'obra ben formada, i un control de les condicions atmosfèriques de treball, amb una temperatura i humitat idònia durant tot l'any, per tal d'assegurar la qualitat final del producte.