Empresa

Benvinguts

 

PRAT POLIESTER PISCINES som una empresa dedicada a la fabricació de piscines de polièster reforçat des de 1985, més de 35 anys d’experiència.

Treballar  en l’exigent camp de la nàutica, ha permès una experiència que és tradueix en qualitat, resistència i durabilitat sense competència. Durant aquests anys hem ampliat i modernitzat les instal·lacions, aplicant sempre les últimes i més innovadores tecnologies per oferir un producte de disseny d'alta qualitat. La nostra producció es basa en materies primeres d’avantguarda, les millors resines i fibres, el respecte a les condicions específiques com les aplicacions manuals, cabines de temperatura controlada, assecat i emmagatzematge interior.

Ubicats a Fontcoberta, amb 2000m2 de fabricació i 1800m2 d'emmagatzematge interior que permeten assegurar els estàndars de qualitat PRAT POLIESTER en tot el procès.

 

 

 


TRANSPORT PROPI

Amb un flota de transport pròpia, que inclou dos camions amb grua, tres semiremolcs i una furgoneta, ens assegurem d’arribar a casa seva amb els nostres propis mitjans, garantint així un servei pròxim i de qualitat en tot el procès.